Nieuwsbrief juni 2023

09 juni 2023

Beste ##VOORNAAM##,


Nieuwe voorzitter: Theo Woldhuis

Per 1 juni 2023 is Theo Wolthuis onze nieuwe (plaatsvervangend) voorzitter. Hij neemt het stokje over van Jaap van Slooten die ruim 4 en half jaar in functie is geweest. Jaap heeft in september 2022 al aangegeven dat hij in 2023 wil stoppen. Theo is geen onbekende binnen TPC Veendam. Hij heeft jarenlang binnen de club getennist en is op dit moment met name actief als padeller. Als oud-voorzitter van VV Veendam 1894 weet hij hoe het is om te besturen binnen een sportclub. 
De benoeming van Theo wordt in formele zin bekrachtigd binnen een Algemene Ledenvergadering. Gezien het draagvlak dat Theo geniet bij de overige bestuurs-  en commissieleden, vinden wij het geen bezwaar dat hij tot die tijd als plaatsvervangend voorzitter door het leven gaat. Jaap is zich daarbij ervan bewust dat hij in formele zin nog in functie is. De ALV zal zoals gebruikelijk in februari of maart plaatsvinden. Naast de benoeming van (nieuwe) bestuursleden worden dan zaken als de jaarrekening en plannen aan de leden voorgelegd.  


Nog meer kampioenen!

Na de padelcompetitie is nu ook de voorjaarscompetitie tennis zo goed als afgelopen.
Twee teams moeten nog een wedstrijd inhalen.
Het team zaterdag gemengd 17+ Veendam 2 (Gemma Lesterhuis, Melanie Oldenburger, Egbert Oldenburger, Jeffrey Oldenburger, Gerard Hut en Naomi Oldenburger) heeft alle wedstrijden gewonnen en is daarmee kampioen in de 3e klasse. Van harte gefeliciteerd!


Najaarscompetitie: meld je nu aan!

Tennis: aanmelden uiterlijk 13 juni aanmelden NJC tennis

meer info: Najaarscompetitie | Tennis

Padel: aanmelden uiterlijk 28 juni aanmelden NJC padel

meer info: Najaarscompetitie | Padel


Huisregels

De vereniging zijn we samen. Daarom is het goed om een paar algemene basisafspraken te hebben over hoe we met elkaar en het park omgaan. Binnenkort vind je onze huisregels op onze website. Het document kan op termijn worden aangevuld als daar aanleiding toe is.

Uitlegmiddag voor (nieuwe) leden
Je kunt je nog aanmelden voor de nieuweledenmiddag op 11 juni van 15.00-17.00. Op deze middag geven we uitleg over mijnkntlb, de clubapp, de kantine en nog veel meer. Plus we gaan lekker een balletje slaan. Kom jij ook? Meld je aan via [email protected].


Jumbo Veendam Dubbel

  Je kunt je nog steeds inschrijven voor het JUMBO Veendam Tennis- en Padeltoernooi. Als je aan beide toernooien deel wilt nemen, dien je je je ook afzonderlijk voor beide toernooien in te schrijven. Inschrijven kan nog tot en met zondag 25 juni.

Bardiensten Jumbo Veendam Dubbel
Wie wil in de week van 3 t/m 9 juli een bardienst voor zijn rekening nemen? Opgeven kan via de Clubapp of [email protected].


TPC Veendam Open Jeugd

In de laatste week voor de zomervakantie organiseren we weer ons jeugdtoernooi (10-17 jaar). Finales zijn op vrijdag dus niet in de vakantie!
Vorig jaar hadden we met 28 deelnemers een voorzichtige start. Doe jij mee en help jij ons het toernooi tot een nog groter succes te maken? Opgeven kan via MijnKNLTB.


Couple of the court 3 juni

Gefeliciteerd Mathias en Lisette met jullie titel Couple of the court 🥳.
Mathias en Lisette wisten op te klimmen van baan 4 naar baan 1 in poule B. Ze hielden zich goed staande tegen verschillende top teams. In de finale werd er gestreden tegen de winnaars van poule A, Jos en Robin.
Ook Dennis gefeliciteerd met je fantastische prijs. Dennis wint een Minicruise voor 2 personen van Emden naar Kristiansand Noorwegen welke beschikbaar is gesteld door Holland Norway Lines. 🤩
Iedereen bedankt voor jullie komst. 
Wij vonden het hartstikke gezellig, leuke wedstrijden om naar te kijken en het weer was heerlijk.☀ 
Zeker de moeite waard om dit nogmaals te organiseren. 🥰

Namens de recreatiecommissie

Agnes, Mariette en Monique


Met vriendelijke groet,

##CLUBNAAM##

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 630 237

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185