Nieuwsbrief september

21 september 2022

Nieuwsbrief TPC Veendam – september 2022    

Na een lange, warme en sportieve zomer zijn we al weer in september aanbeland, traditiegetrouw de maand van het Veendam Open en de start van de najaarscompetitie. En dit jaar ook de maand waarin de uitbreiding van de padelbanen start. 

Mede sinds de komst van de KNLTB Club app en nieuwe site hebben we verschillende kanalen voor het delen van informatie. De meeste informatie vind je op de website www.tpcveendam.nl. We proberen de informatie op de site goed up-to-date te houden maar geef het vooral door als informatie verouderd is of wanneer je informatie mist ([email protected]).

Op de homepagina vind je nieuwsberichten. Heb je zelf nieuws, zoals de aankondiging van een evenement of een verslag van een activiteit die al geweest is, geef het vooral door via [email protected]

De nieuwsberichten verschijnen ook in de KNLTB Club-app (menu: Club-Nieuws). Je kunt ook pushmeldingen aanzetten (Menu: Meer-App instellingen) zodat een nieuw bericht meteen in je startscherm verschijnt.

Maandelijks zullen we weer de nieuwsbrief oppakken. Deze komt via mail en zal ook op de site worden geplaatst.  

Update padelbanen

De aanleg van baan 3 en 4 is begonnen. We verwachten de banen over circa 8 weken in gebruik te kunnen nemen. Dat biedt met name in de avonduren meer ruimte om te padellen.  

Activiteiten: banen minder beschikbaar voor vrij spelen

De komende weken zijn er meerdere activiteiten op het park waardoor de banen minder beschikbaar kunnen zijn voor vrij spelen. Van 19 tot en met 25 september vindt het Zechstein Veendam Open plaats. De tennisbanen zijn elke avond en in het weekend de hele dag gereserveerd hiervoor.

De najaarscompetitie tennis en padel is begonnen. We hebben in totaal 16 tennis- en 6 padelteams die de komende 5 weken spelen op maandagmiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Totdat de padelbanen 3 en 4 gereed zijn zullen er elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 en op zondag gedurende een dagdeel geen padelbanen beschikbaar zijn voor andere activiteiten. De zaterdagtoss komt dan ook de komende 5 weken te vervallen.  

Activiteitenagenda

We zijn bezig een activiteitenagenda te vullen en zijn voornemens die op de site te plaatsen. Heb je input hiervoor, laat het ons weten!  

Clubkampioenschappen padel

In de week van 5 tot en met 11 september hebben de clubkampioenschappen padel plaats gevonden op ons mooie park. Met een hele mooie opkomst van 54 spelende leden was het een groot succes! Door het grote deelnemersveld was het lastig om de planning rond te krijgen, maar ook dat is gelukt, onder leiding van Marcel Wever.

 

Er werd gespeeld in drie categorieën: beginners (8/9), medioren (6/7) en gevorderden (4/5).

In de categorie beginners deden vier koppels mee. Trevor Mooijman en Albert Bosscher bleken de beste in deze categorie.

In de groep medioren waren na spannende halve finales Nadi Dijksterhuis en Roos AB en Peter en Misha Mans de sterksten. Zij mochten het tegen elkaar opnemen. Hierbij lieten de gebroeders Mans zien dat zij op dat moment “King of the Court” waren.

 

Bij de gevorderden  ging het in de finale tussen Marcel Wever en Daphne de Jong en vader en zoon John en Jeremy van Dijk. Hier lieten Jeremy en John zien dat ze terecht dit jaar zichzelf clubkampioen mogen noemen!

Vanuit de padelcommissie bedanken wij alle deelnemers, maar zeker niet te vergeten alle vrijwilligers. Zonder hen was er geen toernooi. Natuurlijk feliciteren wij de winnaars en hopen wij dat ze er volgend jaar weer zijn om hun titel te verdedigen. Dan op vier banen en met nog meer deelnemers!    

Rabo Clubsupport

Je kunt nog tot en met 27 september stemmen op TPC Veendam. We willen de opbrengst gebruiken voor de plaatsing van een aantal zonnepanelen op het clubhuis om in de volledige stroombehoefte van de vereniging te kunnen voorzien. Zie voor meer info de site van de Rabobank.

Let op: Je vindt TPC Veendam onder regio Stad en Midden Groningen.  

Bardiensten

We zijn op zoek naar vrijwilligers die een bardienst willen draaien. Voor de club en de spelers onmisbaar en voor zowel barvrijwilliger als aanwezige leden ook heel gezellig! Je kunt zelf je dienst inplannen. In de Club-App (Menu: Club-Diensten) staan de beschikbare diensten waar je je voor kunt inschrijven. Je krijgt dan de dag van tevoren een herinnering. Contact opnemen met Anneke of Patrick mag natuurlijk ook! ([email protected]).  

Training winter

Vanaf heden is het mogelijk aan te melden voor de wintertraining tennis. Klik hier voor meer info.  

Suggesties?

Heb je suggesties? Voor de nieuwsbrief, activiteiten of iets anders? Laat het weten! [email protected]  

Sportieve groeten,  

Het bestuur.               

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 630 237

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185