Huisregels en statuten

Huisregels

Het afhangen van een baan is verplicht. Afhangen doe je met de knltb Clubapp. Lees onderaan deze pagina hoe je dat doet.

Fair use regels padel

  • Tijdens piekuren kan je een baan reserveren voor de duur van 60 minuten. Piekuren zijn door de week van 18.00u tot 22.00u en op zondag van 09.00u tot 18.00u (met uitzondering van de zomervakantie en de winter).
  • Tijdens daluren kan je een baan reserveren voor de duur van 60 of 120 minuten.
  • Een baan kan maximaal zeven dagen van te voren gereserveerd worden (meet & play reserveringen max 3 dagen vantevoren).
  • Binnen een tijdslot kan je niet meer dan 1 baan tegelijk reserveren. 
  • Tijdens piekuren kan je alleen twee tegen twee spelen. Een tegen een kan alleen tijdens de daluren. Reserveer alleen als je 4 personen bereid hebt gevonden te spelen; gebruik bij het reserveren alleen de namen van mensen die ook daadwerkelijk gaan spelen.
  • Ben je verhinderd en kan je niet spelen? Annuleer de reservering dan via de KNLTB app en geef andere leden de mogelijkheid om op dat tijdstip te spelen. 
  • Neem maximaal 3x een introducé mee (dit is gratis om kennis te maken). Daarna dient een speler lid te worden of te huren. Vul de naam en het e-mailadres van de introducé in bij de reservering. 
  • De banen zijn met alle weersomstandigheden te bespelen. Kijk met vorst en sneeuw goed uit met gladheid. Je speelt dan op eigen risico.
  • Veeg na het spelen de baan met de sleepmat (nooit! met een sneeuwschuif) en indien nodig met de bezem aan de randen. 

 

Instructie KNLTB Clubapp

Systeemvereisten
Om online banen te kunnen reserveren maken we gebruik van de KNTLB ClubApp.
Deze app kun je alleen gebruiken op een mobiele telefoon of op een tablet.
Voor Android is mininaal Android 5.0 vereist.

Download de app
De KNLTB ClubApp kun je downloaden vanaf Google Play of de App Store via deze pagina

Inloggen
Selecteer eerst je club (T.C. Veendam) via de zoekfunctie. Lukt dit niet met T.C. Veendam, probeer dan met Veendam.
Daarna kom je op het inlogscherm. Hierop kun je kiezen of je wilt inloggen met je bondsnummer of met je clubnummer. Kies hier altijd voor inloggen met je bondsnummer, behalve als je zomerlid bent. Zomerleden hebben geen bondsnummer en kunnen zich alleen aanmelden met hun clubnummer. Dit clubnummer heb je gekregen in de welkomstmail van de ledenadministratie.
Je bondsnummer staat op je ledenpasje. Heb je nog geen ledenpasje, omdat je dit jaar pas lid geworden bent? Zoek dan via je voor- en achternaam je bondsnummer op via deze pagina.

Als je nog geen wachtwoord hebt, tik dan op de link <wachtwoord vergeten>. Vul op het volgende scherm je bondsnummer in en tik op de knop <Reset mijn wachtwoord>.
Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link naar een webpagina waarop je zelf een wachtwoord in kunt stellen.
Als je dat gedaan hebt kun je met dat wachtwoord inloggen in de KNLTB Club App.

Komt er geen mail binnen, controleer dan eerst je spam-inbox en als daar ook geen mail is ontvangen, informeer dan bij [email protected] welk e-mail adres er voor jou bij de KNLTB bekend is.

Baan reserveren
Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt
invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

De reservering wordt ook per e-mail aan je bevestigd.
Je kunt een lijst met maatjes maken door op het icoon “maatjes” te klikken en daarin maatjes toe te voegen uit de ledenlijst. Druk op het vergrootglas icoontje om leden te vinden. Klik dan op een naam van een maatje en dat op het sterretje rechtsboven om het maatje aan je lijst toe te voegen.

Statuten en huishoudelijk reglement

De statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging zijn als bijlage te bekijken:

Statuten Tennis- en Padelclub Veendam- goedgekeurd door ALV op 3-4-2023 .pdf Huishoudelijk Reglement Tennis- en Padelclub Veendam dd 3-4-2023.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185