Jeugd en padel

Lespakketten 

De padellessen worden gegeven in 4 blokken van 8 lessen (voorjaar, zomer, najaar en winter). Voor elk van de pakketten kan apart worden aangemeld.  

De jeugd traint in groepen van 8 kinderen. De kinderen maken spelenderwijs kennis met het spel en werken aan bal- en spelvaardigheid. Voor deelname aan de padellessen is het niet verplicht lid van TPC Veendam. De kosten voor 8 lessen bedragen 45 euro per persoon, ongeacht of je lid bent.

 

Aanmelden padellessen

Meld je hier aan voor de jeugdpadellessen. De padellessen zijn ingedeeld op leeftijd. De oudere jeugd (11-14j) traint op woensdagmiddag, de jongere jeugd (<11j) op vrijdagmiddag. De trainer kijkt of de inschrijving goed is op basis van leeftijd en sterkte. Heb je vragen, neem dan contact op met Michael Woldhuis.

Aanmelden kan tot twee weken voor de start van de eerste training. Uiterlijk een week vóór de start van de eerste lessen wordt de indeling van de trainingen bekend gemaakt. Daarna kan aanmelden alleen nog in overleg.

Trainers en trainingsgroepen

De padellessen staan onder deskundige leiding van Michael Woldhuis. Michael zal worden bijgestaan door een ervaren vrijwilliger.  

De groepen worden – voor zover de aanmeldingen het toelaten - op vergelijkbare sterkte en/of leeftijd ingedeeld en er wordt zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met voorkeuren.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen de lesdagen- en tijden afwijken. De groepen hebben een minimum van 4 en een maximum van 8 deelnemers. Indien groepen niet gevuld kunnen worden, zal contact worden opgenomen, om te zoeken naar een oplossing.  

Lesdagen en trainingsdata

De padellessen worden gegeven in 4 blokken (voorjaar, zomer, najaar en winter) op woensdag- en vrijdagmiddag.  

Voorjaar: maart- april

Zomer: mei – juni/ juli (tot de schoolvakantie)

Najaar: aug/sept – okt (direct na de schoolvakantie)

Winter: nov- feb  

 

Materiaal en kleding

Tijdens de lessen zijn ballen en rackets beschikbaar. Eigen racket mag je natuurlijk altijd zelf meenemen, maar is dus niet vereist. Kom in sportkleding en schoenen met een goed profiel (geen noppen). Padel wordt altijd buiten gespeeld. Zorg ervoor dat je op koude dagen in laagjes gekleed gaat, zodat je je kan aanpassen aan de temperatuur.

Vervallen lessen

Mochten trainingen niet door kunnen gaan door extreme weersomstandigheden, zal de eerste keer worden ingehaald en de tweede niet. De uitvallessen na de tweede worden, gezien de planning van de overige lessen, niet meer ingehaald. De inhaaldagen zijn de eerste lesdag na een serie (zie de trainingskalender data). Mocht je door eigen omstandigheden – bv een blessure, werk of vakantie- een les niet kunnen volgen, kan je proberen je les te ruilen in de overige trainingsgroepen. Lukt dat niet, zorgen wij ervoor dat de lessen weer worden aangevuld. Graag afmelden uiterlijk 24 uur van tevoren bij de secretaris ([email protected]). Er vindt echter geen restitutie van het lesgeld plaats. Wij gaan uit van jullie begrip hiervoor.  

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185