Kennismaken met padel

Bij TPC Veendam kan je op drie manieren kennismaken met padel: boek een speluitleguur, kom langs bij de wekelijkse toss of ga samen met een ander lid van onze vereniging de baan op. 

Speluitleguur

Meldt jezelf en twee of drie vrienden/vriendinnen aan voor een gratis speluitleguur bij TPC Veendam! Tijdens dit uur leggen we je de spelregels uit en ga je direct de baan op en zelf spelen.

Geen racket? Geen probleem! Wij hebben rackets en ballen en reserveren een baan. Geef je op via [email protected] en wij helpen je op weg! 

Toss

Ben je nog geen lid van TPC Veendam, maar wil je padel graag een keer uitproberen? Kom dan langs bij de wekelijkse toss. Op de pagina Padel Toss vind je alle informatie.

Introducé

Ook niet-leden zijn welkom op ons tennis- en padelpark. Wil je eens tennissen of padellen met een familielid, vriend(in) of bekende die geen lid is van de TPC Veendam, dan kun je een introducé als gast aanmelden bij het reserveren van de baan via de KNLTB ClubApp.

  • Een introducé betaalt € 5,- per keer. Dit bedrag zal in rekening gebracht worden bij reserveren via de app.
  • De introducé mag een tennis- of padelracket lenen van de club. Deze zijn verkrijgbaar in het halletje van Sitpoint.
    Het TPC Veendam-lid dat de introducé meeneemt is verantwoordelijk voor het ophalen en inleveren van het racket.
  • Het lid van TPC Veendam dat de introducé meeneemt registreert naam en mailadres van de introducé via de KNLTB ClubApp.
  • Wanneer de introducé gedurende het seizoen lid wordt, worden eventueel betaalde introductiekosten in mindering gebracht op de contributie (tot een maximum van 25 euro per persoon).
  • Een groep van alleen niet-leden kan een baan huren via de site of de meet and play app.

Spelregels

Ben je benieuwd naar de spelregels van padel? Bekijk dan onderstaande video. 

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn eigen racket en ballen meenemen?

Dit hoeft niet. De eerste paar keer mag je gebruik maken van de padelrackets en ballen van de club. Op deze manier kom je er achter welk racket jou het beste ligt.

Waar kan ik een racket en ballen aanschaffen?

Valkema Sport in Veendam, Padelready en Padelshop Vibora beschikken over een mooi assortiment padelrackets en ballen. Het grote voordeel is dat je advies krijgt over de verschillende soorten padelrackets. Zo kom je er achter welk racket het best bij jouw niveau en speelstijl past. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185