Kennis maken met Tennis

Bij TPC Veendam kan je op twee manieren kennismaken met tennis: doe mee met een tennisles of ga samen met een ander lid van onze vereniging de baan op. 

Tennisles

Neem contact op met de trainer en doe mee met een gratis tennisles bij TPC Veendam! Tijdens de training maak je kennis met het spel én met de vereniging. 

Geen racket? Geen probleem! Wij hebben rackets en ballen te leen, geef dat dan even aan bij de trainer. Bel of mail onze clubtrainer Michael Woldhuis: [email protected] of 06 23 83 92 30, hij helpt je op weg! 

Introducé

Ook niet-leden zijn welkom op ons tennis- en padelpark. Wil je eens tennissen of padellen met een familielid, vriend(in) of bekende die geen lid is van de TPC Veendam, dan kun je een introducé als gast aanmelden bij het reserveren van de baan via de KNLTB ClubApp.

  • Een introducé betaalt € 5,- per keer. Dit bedrag zal in rekening gebracht worden bij reserveren via de app.
  • De introducé mag een tennis- of padelracket lenen van de club. Deze zijn verkrijgbaar in het halletje van Sitpoint. Het TPC Veendam-lid dat de introducé meeneemt is verantwoordelijk voor het ophalen en inleveren van het racket.
  • Het lid van TPC Veendam dat de introducé meeneemt registreert naam en mailadres van de introducé via de KNLTB ClubApp.
  • Wanneer de introducé gedurende het seizoen lid wordt, worden eventueel betaalde introductiekosten in mindering gebracht op de contributie (tot een maximum van 15 euro per persoon).
  • Een groep van alleen niet-leden kan een baan huren via de site of de meet and play app.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn eigen racket en ballen meenemen?

Dit hoeft niet. De eerste paar keer mag je gebruik maken van de tennisrackets en ballen van de club. Als je blijft spelen is het de bedoeling dat je zelf een racket mee neemt.

Waar kan ik een racket en ballen aanschaffen?

Valkema Sport in Veendam beschikt over een mooi assortiment tennisrackets en ballen. Het grote voordeel is dat je advies krijgt over de verschillende soorten rackets. Zo kom je er achter welk racket het best bij jouw niveau en speelstijl past. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185