Padellessen

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan 2 nieuwe padelbanen. De verwachting is dat ze op 14 november klaar zijn om op te spelen. De wintertrainingen zullen daarom in die week starten. Zie de kalender verderop op deze pagina voor de exacte data. 

Aanmelden padellessen

Meld je hier aan voor de padellessen. De lessen worden ingedeeld op basis van ervaring en speelsterkte: Beginner (9), gevorderde beginner (8), Medior (7), Gevorderd (6 of lager). Ben je niet bekend met het speelsterkte systeem of ken je je eigen speelsterkte niet? Kijk dan hier.

Geef minimaal 3 voorkeuren aan in het formulier, zodat de planner een optimale indeling kan maken op speelsterkte. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met je voorkeuren, maar mocht je op basis daarvan niet geplaatst kunnen worden, nemen we contact met je op.

Heb je al een groepje waar je mee wilt trainen, geef dat dan ook aan. Volle groepen hebben voorkeur boven individuen. NB: Groepen kunnen alleen gepland worden als iedereen uit de groep zich individueel heeft opgegeven. De trainer heeft het laatste woord over de indeling. Heb je vragen, neem dan contact op met Michael Woldhuis of Liesbeth Poort

Aanmelden voor de training kan tot twee week voor de start van het seizoen (zie trainingskalender), maar VOL=VOL. Daarna kan aanmelden alleen nog in overleg (Liesbeth Poort). Uiterlijk 1 week vóór de start van de eerste lessen wordt de indeling van de trainingen bekend gemaakt. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan we kwijt kunnen in de trainingen, kunnen we ervoor kiezen de trainingen in te korten naar 50 minuten per les. De kosten zullen dan uiteraard evenredig verlaagd worden. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld als dit nodig is. We gaan uit van jullie begrip voor deze oplossing.

 

Lespakketten 

De padellessen worden gegeven in 4 blokken van 8 lessen (voorjaar, zomer, najaar en winter). Voor elk van de pakketten kan apart worden aangemeld.  

Er wordt in principe getraind in een groep van 4 personen. In overleg kan gesproken worden over een groep van 8. Voor deelname aan de padellessen is het niet verplicht lid van TPC Veendam te zijn, maar niet-leden betalen wel een hoger tarief. Indien je besluit tijdens of direct na de trainingen lid te worden, krijg je het verschil terug. Tijdens de lessen zijn ballen en rackets beschikbaar. Eigen racket mag je natuurlijk altijd zelf meenemen, maar is dus niet vereist. 

Lid van TPC? groep van 4 personen (p.p.) groep van 8 personen (p.p.)
Ja € 85,00 € 55,00
Nee € 125,00 € 95,00

 

Trainers en trainingsgroepen

De padellessen staan onder deskundige leiding van Vincent Goldenstein en Michael Woldhuis. Met ingang van de najaarslessen van 2022 hebben we twee aspirant trainers toegevoegd aan onze trainerspool: Rik Houwing en Robin Jager. Hieronder staan de lesdagen per trainer vermeld:

Vincent: dinsdag 18.00-20.00u en woensdag 18.00-22.00u

Michael: donderdag 19.00-22.00u

Robin Jager: dinsdag 18.00-21.00u

Rik Houwing: maandag 18.00-21.00u en woensdag 14.00 -16.00u

 

Lesdagen en trainingsdata

De padellessen worden gegeven in 4 blokken van 8 lessen (voorjaar, zomer, najaar en winter) op maandag t/m donderdag. Begin je net met padel of heb je nog het beginnersniveau, dan train je op maandag, dinsdag- of op donderdagavond.

Vervallen lessen

Mochten trainingen niet door kunnen gaan door extreme weersomstandigheden, zal de eerste keer worden ingehaald en de tweede niet. De uitvallessen na de tweede worden, gezien de planning van de overige lessen, niet meer ingehaald. De inhaaldagen zijn de eerste lesdag na een serie (zie de trainingskalender data). Mocht je door eigen omstandigheden – bv een blessure, werk of vakantie- een les niet kunnen volgen, kan je proberen je les te ruilen in de overige trainingsgroepen. Lukt dat niet, zorgen wij ervoor dat de lessen weer worden aangevuld. Graag afmelden uiterlijk 24 uur van tevoren in de appgroep van je training.  Er vindt echter geen restitutie van het lesgeld plaats. Wij gaan uit van jullie begrip hiervoor.  

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 630 237

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185