Padellessen

Lespakketten 

De padellessen worden gegeven in 4 blokken van 8 lessen (voorjaar, zomer, najaar en winter). Voor elk van de pakketten kan apart worden aangemeld.  Bij zeer veel aanmeldingen kan er ook gekozen worden (in overleg) voor 9 lessen van 45 minuten tegen een gereduceerd tarief van 75 euro.

Er wordt in principe getraind in een groep van 4 personen. Voor deelname aan de padellessen is het niet verplicht lid van TPC Veendam te zijn, maar niet-leden betalen wel een hoger tarief. Indien je besluit tijdens of direct na de trainingen lid te worden, krijg je het verschil terug. Tijdens de lessen zijn ballen en rackets beschikbaar. Eigen racket mag je natuurlijk altijd zelf meenemen, maar is dus niet vereist. 

Lid van TPC Veendam? Tarief voor 8 lessen
Ja € 90,00
Nee € 130,00

Aanmelden padellessen

Meld je hier aan voor de padellessen. De lessen worden ingedeeld op basis van ervaring en speelsterkte: Beginner (9), gevorderde beginner (8), Medior (7), Gevorderd (6 of lager). Ben je niet bekend met het speelsterkte systeem of ken je je eigen speelsterkte niet? Kijk dan hier.

De voorjaarstrainingen zijn inmiddels vol. Je kan je aanmelden voor volgende serie.

Geef minimaal 3 voorkeuren aan in het formulier, zodat de planner een optimale indeling kan maken op speelsterkte. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met je voorkeuren, maar mocht je op basis daarvan niet geplaatst kunnen worden, nemen we contact met je op.

Heb je al een groepje waar je mee wilt trainen, geef dat dan ook aan. Volle groepen hebben voorkeur boven individuen. NB: Groepen kunnen alleen gepland worden als iedereen uit de groep zich individueel heeft opgegeven. De trainer heeft het laatste woord over de indeling. Heb je vragen, neem dan contact op met Michael Woldhuis .

Aanmelden voor de training kan tot twee week voor de start van het seizoen (zie trainingskalender), maar er is een beperkte capaciteit, VOL=VOL. Daarna kan aanmelden alleen nog in overleg. Uiterlijk 1 week vóór de start van de eerste lessen wordt de indeling van de trainingen bekend gemaakt. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan we kwijt kunnen in de trainingen, kunnen we ervoor kiezen de trainingen in te korten naar 50 minuten per les. De kosten zullen dan uiteraard evenredig verlaagd worden. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld als dit nodig is. We gaan uit van jullie begrip voor deze oplossing.

Trainers en trainingsgroepen

De padellessen staan onder deskundige leiding van Vincent Goldenstein en Michael Woldhuis. Daarnaast wordt ook les gegeven door onze aspirant trainers: Rik Houwing en Wouter Bult. Hieronder staan de lesdagen per trainer vermeld:

Vincent: Dinsdag 18.00u -21.00u 

Vincent: Woensdag 20.00u - 22.00u

Rik: woensdag 18:00u -21.00u (niveau 8+9)

Wouter: Donderdag 19:00u - 22:00u (niveau 8+9)

Mocht je overdag willen trainen, informeer dan bij Michael Woldhuis naar de mogelijkheden.

Lesdagen en trainingsdata

De padellessen worden gegeven in 4 blokken van 8 lessen (voorjaar, zomer, najaar en winter) op dinsdag t/m donderdag. Bij veel opgaves kan er afgeweken worden (in overleg) naar 9 lessen van 45 minuten tegen een gereduceerd tarief van 75 euro.  

De perioden zijn:

Voorjaar: Week: 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16

Zomer: Week: 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 en 27

Najaar: Week: 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, en 45

Winter: Week: 48, 49, 50, 51 (2024), 2, 3, 4, 5 (2025)

 

Vervallen lessen

Mochten trainingen niet door kunnen gaan door extreme weersomstandigheden, zal de eerste keer worden ingehaald en de tweede niet. De uitvallessen na de tweede worden, gezien de planning van de overige lessen, niet meer ingehaald. De inhaaldagen zijn de eerste lesdag na een serie (zie de trainingskalender data). Mocht je door eigen omstandigheden – bv een blessure, werk of vakantie- een les niet kunnen volgen, kan je proberen je les te ruilen in de overige trainingsgroepen. Lukt dat niet, zorgen wij ervoor dat de lessen weer worden aangevuld. Graag afmelden uiterlijk 24 uur van tevoren in de appgroep van je training.  Er vindt echter geen restitutie van het lesgeld plaats. Wij gaan uit van jullie begrip hiervoor.  

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185