Padellessen

Lespakketten 

De padellessen worden gegeven in 4 blokken van 8 lessen (voorjaar, zomer, najaar en winter). Voor elk van de pakketten kan apart worden aangemeld.  

Er wordt getraind in een groep van 4 of 8 personen. Voor deelname aan de padellessen is het niet verplicht lid van TPC Veendam te zijn, maar niet-leden betalen wel een hoger tarief. Indien je besluit tijdens of direct na de trainingen lid te worden, krijg je het verschil terug. Tijdens de lessen zijn ballen en rackets beschikbaar. Eigen racket mag je natuurlijk altijd zelf meenemen, maar is dus niet vereist. 

Lid van TPC? 4 personen 8 personen
Ja € 105,00 € 65,00
Nee € 135,00 € 95,00

 

Aanmelden voor de padellessen

De inschrijving voor de gecombineerde voorjaars- en zomerlessen is inmiddels gesloten. Heb je vragen, neem dan contact op met Liesbeth Poort.

Aanmelden voor de training kan tot een week voor de start van het seizoen (zie trainingskalender). Uiterlijk 2 dagen vóór de start van de eerste lessen wordt de indeling van de trainingen bekend gemaakt. Daarna kan aanmelden alleen nog in overleg.

Trainers en trainingsgroepen

De padellessen staan onder deskundige leiding van Vincent Goldenstein en Michael Woldhuis. Vincent geeft les op woensdag van 18.00-22.00u. Michael geeft les op vrijdag van 18.00-22.00u.

De groepen worden op vergelijkbare sterkte ingedeeld en er wordt zoveel mogelijk rekening  gehouden met voorkeuren. Indien alle lessen vol zijn, zijn wij genoodzaakt lessen aan te bieden voor 8 personen in plaats van 4 personen. Wij zijn ons ervan bewust dat mensen zich doelbewust voor 4 personen opgeven, maar wij constateren dat wij op dit moment geen andere oplossing kunnen aanbieden. We vragen daarom begrip voor deze oplossing.

Lesdagen en trainingsdata

De padellessen worden gegeven in 4 blokken van 8 lessen (voorjaar, zomer, najaar en winter) op woensdag (Vincent) en vrijdag (Michael). Begin je net met padel of heb je nog het beginnersniveau, dan train je op vrijdagavond.

Vervallen lessen

Mochten trainingen niet door kunnen gaan door extreme weersomstandigheden, zal de eerste keer worden ingehaald en de tweede niet. De uitvallessen na de tweede worden, gezien de planning van de overige lessen, niet meer ingehaald. De inhaaldagen zijn de eerste lesdag na een serie (zie de trainingskalender data). Mocht je door eigen omstandigheden – bv een blessure, werk of vakantie- een les niet kunnen volgen, kan je proberen je les te ruilen in de overige trainingsgroepen. Lukt dat niet, zorgen wij ervoor dat de lessen weer worden aangevuld. Graag afmelden uiterlijk 24 uur van tevoren bij de secretaris ([email protected]). Er vindt echter geen restitutie van het lesgeld plaats. Wij gaan uit van jullie begrip hiervoor.  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 630 237

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185