Tennis spelen in Veendam

Wanneer kom jij tennissen in Veendam?

Kom tennissen bij een van de leukste tennisclubs van het noorden! TPC Veendam beschikt over 8 outdoor gravelbanen, waarvan er 7 verlicht zijn. Ook heeft de club een tennishal met 3 LED-verlichte tennisbanen, waar in het winterseizoen in gespeeld kan worden. Iedereen is welkom om tennis te spelen en om mee te doen aan onze levendige competities, toernooien en andere activiteiten zoals een wekelijkse toss.  

Tennisbaan huren?

Ben je geen lid van TPC Veendam, maar wil je toch graag tennissen? Om tennis te spelen in Veendam hoef je geen lid te zijn, je kan direct online een baan reserveren. Boek vanaf € 16,00 een outdoor tennisbaan bij Tennis- en Padelclub Veendam. Klik op de link hieronder om een baan te boeken via KNLTB Meet & Play; hét boekingsplatform voor tennis en padel in Nederland.

Wil je meer informatie over het huren van een tennisbaan? Op de pagina tennisbaan huren vind je meer informatie en wordt alles stap voor stap uitgelegd. 

Lidmaatschappen

Als lid kun je bij TPC Veendam onbeperkt tennissen en padellen op ons park gedurende de duur van jouw lidmaatschap. Kijk voor meer informatie en tarieven op de pagina lidmaatschap en contributie.

Kennismaken met tennis?

Ben je nog geen lid van onze vereniging en wil je tennis een keer uitproberen? Doe dan een keer mee met een training of met de toss. Zo kan je snel kennismaken met het spel en de vereniging. 

Tennis activiteiten in Veendam

Eenmaal lid, dan kan je op vele manieren genieten van tennis en padel. Het hele jaar door zijn er diverse activiteiten waar je deze sporten kan beoefenen. Boek bijvoorbeeld een serie tennis- of padellessen en verbeter je skills. Ontmoet andere spelers tijdens de toss óf ga de competitie aan en speel wedstrijden tegen andere spelers van jouw niveau.  

Tennislessen

Tennisles is er voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. We bieden in de winter lessen aan in de tennishal en in de zomer buiten op de gravelbanen. Ga naar de pagina jeugd en tennis voor meer informatie voor de jeugd. Ga voor de volwassenen naar de pagina tennislessen

Competities & Toernooien

Wil je meerdere weekenden achter elkaar wedstrijden spelen tegen spelers van jouw niveau? Formeer dan een team van minimaal vier spelers en geef je op voor de voorjaars-,  zomer- of najaarscompetitie van de KNLTB. De competitie wordt gespeeld over 7 competitiedagen en je kan kiezen uit de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Meer informatie vind je op de pagina tenniscompetitie

Naast competitie kan je er ook voor kiezen om een tennistoernooi te spelen. In heel Nederland worden tennistoernooien georganiseerd. Wil je weten wat de voorwaarden zijn en hoe je mee kan doen? Check dan de pagina tennistoernooien.

Tennis en Jeugd

Voor kinderen in de leeftijd van vijf t/m zeventien jaar bieden we tennislessen aan in het zomer- en winterseizoen. Bij ons op de club willen we graag iedereen laagdrempelig kennis laten maken met tennis. Dit houdt onder andere in dat je ook rackets kunt lenen. Ga naar de pagina jeugd en tennis voor meer informatie. 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185