Tennisbaan reserveren

Tennisbaan per uur reserveren voor leden

Op onze zeven gravelbanen kan je als lid van april t/m oktober spelen: zeven dagen per week, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Wel gelden er een aantal fair use regels:

 • Je kan een baan reserveren voor de duur van 60 of 120 minuten.
 • Een baan kan maximaal zeven dagen van te voren gereserveerd worden.
 • Binnen een tijdslot kan je niet meer dan 1 baan tegelijk reserveren. Voorbeeld: stel je wilt baan 1 en baan 2 reserveren op vrijdag tussen 19.30 en 21.00. Dit kan dus niet.
 • Ben je verhinderd en kan je niet spelen? Annuleer de reservering dan via de KNLTB app en geef andere leden de mogelijkheid om op dat tijdstip te spelen. 
 • Ga je spelen met een introducé? Dan betaal je € 5,00 per introducé. Dit bedrag kan direct betaald worden via IDEAL bij het reserveren van de baan in de KNLTB ClubApp. 

Baan reserveren via de mobiele app

Hieronder lees je stap voor stap hoe je als lid van TPC Veendam een tennisbaan reserveert.

 1. Download en installeer de Clubapp van de KNLTB op je telefoon. Heb je een Android toestel dan download je de app in de Play Store. Heb je een IOS toestel dan download je de app in de App Store.
 2. Open de app en selecteer je club (T.C. Veendam) via de zoekfunctie. Lukt dit niet met T.C. Veendam, probeer dan met Veendam.
 3. Daarna kom je op het inlogscherm. Hierop kun je kiezen of je wilt inloggen met je bondsnummer of met je clubnummer. Kies hier altijd voor inloggen met je bondsnummer, behalve als je zomerlid bent. Zomerleden hebben geen bondsnummer en kunnen zich alleen aanmelden met hun clubnummer. Dit clubnummer heb je gekregen in de welkomstmail van de ledenadministratie. Je bondsnummer staat op je ledenpasje. Heb je nog geen ledenpasje, omdat je dit jaar pas lid geworden bent? Zoek dan via je voor- en achternaam je bondsnummer op via deze pagina.
 4. Vul vervolgens je wachtwoord in om in te loggen. Als je nog geen wachtwoord hebt, tik dan op de link <wachtwoord vergeten>. Vul op het volgende scherm je bondsnummer in en tik op de knop <Reset mijn wachtwoord>. Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link naar een webpagina waarop je zelf een wachtwoord in kunt stellen. Komt er geen mail binnen, controleer dan eerst je spam-inbox en als daar ook geen mail is ontvangen, informeer dan bij [email protected] welk e-mail adres er voor jou bij de KNLTB bekend is. Als je dat gedaan hebt kun je met dat wachtwoord inloggen in de KNLTB Club App.
 5. Ga vervolgens naar Spelen en klik rechtsboven op het kalender icoontje. Kies de datum dat je een baan wil reserveren en klik op het groene plusje in het tijdslot dat je een baan wilt reserveren.
 6. Klik op Spelers toevoegen en voeg spelers toe. Tijdens piekuren voeg je drie spelers toe om een baan te reserveren. Tijdens daluren kan je er voor kiezen om 1, 2 of 3 spelers toe te voegen.
 7. Als laatst klik je op Reserveren en klaar. Je ontvangt een bevestigingsmail van de reservering.

Naast het reserveren van een baan kan je de app ook gebruiken om je resultaten van de competitie te bekijken of een bardienst in te plannen.

Vast uur in het winterseizoen in de hal

De hal wordt tussen 1 oktober en 1 april (winterseizoen) verhuurd aan leden en niet leden.

De mogelijkheid bestaat om een baan te reserveren voor vaste uren in het gehele winterseizoen. Het reserveren van een vast uur kan uitsluitend via dit opgaveformulier.

Het formulier wordt gestuurd naar Peter Kral, die voor de definitieve indeling zorgt. Voor vragen is Peter te bereiken via email: [email protected]. Zie in onderstaande afbeelding de huidige indeling van de hal en de beschikbare uren.

De hal is niet beschikbaar tijdens ons jaarlijkse binnentoernooi Veendam binnen in de voorjaarsvakantie (zie voor de exacte data toernooi.nl)

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185