Padelcompetitie

KNLTB padelcompetitie

De padelcompetitie van de KNLTB biedt jou de mogelijkheid om te spelen tegen spelers van jouw niveau. Er is competitieaanbod voor elk niveau, of je nu net begint met padel of al jaren ervaring hebt.

Teams van minimaal 4 personen kunnen zich opgeven voor verschillende soorten competities op verschillende speeldagen. Je team wordt samen met teams van andere verenigingen ingedeeld in een afdeling. Binnen deze afdeling spelen elke week 2 teams tegen elkaar. Na afloop van de competitie hebben alle teams 1x tegen elkaar gespeeld en mag het team dat alles heeft gewonnen of het team met de meeste punten zich kampioen noemen.

Alle leden van de KNLTB mogen deelnemen aan de competitie.  

 

In 2024 worden op vrijdagavond, zaterdag en zondag door de KNLTB de volgende competities georganiseerd: 

soort competitie  aantal speeldagen periode aanmelden uiterlijk
voorjaar 5 april-mei 10-1-2024
zomer 5 juni-juli 24-4-2024
najaar 5

sept-okt

28-6-2024
winter 7

nov-feb

18-9-2024

Kijk op de site van de KNLTB voor de speeldagen.

 

De KNLTB organiseert verschillende competitiesoorten, die ook allemaal door TPC Veendam worden aangeboden. Je kan op vr-zo kiezen voor een gemengd team (bestaand uit dames en heren, aantal maken niet uit, deze competitie is genderneutraal) of voor een damesteam.

Voor de damescompetitie geldt, dat als er onvoldoende teams zijn in de regio, de KNLTB je het aanbod doet om mee te doen in de gemengde competitie.   

Op alle speeldagen wordt er gespeeld in verschillende klassen. Zo kan elk team op een passend niveau worden ingedeeld. Er wordt promotie en degradatie toegepast voor de eerste en laatste teams van een bepaalde afdeling. Nieuwe teams worden ingedeeld in de laagste klasse waarbij eventueel een hogere klasse (met motivatie) kan worden aangevraagd.  

 

Maximum aantal teams

Om de druk op de banen beheersbaar te houden en naast de competitie ook nog voldoende ruimte te houden op de banen voor vrij spelen en training, stelt de vereniging 3 banen beschikbaar voor de competitie. We hanteren daarnaast een maximum aantal teams per dag(deel). Dit betekent dat de teams soms een baan moeten delen. Als de vierde baan vrij is mag er door de competitieteams op worden gespeeld. Mocht er toch iemand komen die de baan heeft afgehangen of gehuurd, gaat dit voor. 

speeldag maximum aantal teams aanvangsttijden
vrijdag 4 teams 19.00
zaterdag 8 teams 9.00 / 13.00 / 16.00   
zondag 6 teams 9.00 / 13.00 / 16.00   

De aanmelding voor de voorjaarscompetitie is gesloten. Zodra de aanmelding voor de zomercompetitie mogelijk is, wordt dat hier vermeld. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Voor het vullen van het aantal teams dat is vastgesteld geldt volgorde van inschrijving van een compleet team (4 teamleden).  

 

Aanmelden

Wil jij graag competitie spelen? Geef je dan hier op met je team. Team inschrijven

Heb je geen team? En zou je wel af en toe willen invallen? Stuur dan een mail naar [email protected].

De teams moeten er voor zorgen dat er elke week vier spelers op de baan staan. Het kan dus handig zijn een team te vormen met meer dan vier spelers.   

Voorwaarden

  • Aanmelding betekent inschrijving en tevens deelneming en betalingsverplichting. De competitiebijdrage voor de voorjaarscompetitie bedraagt € 75 (5 speeldagen) en  €100 voor 7 speeldagen (winter).
  • Elk team zorgt voor voldoende spelers.
  • Thuiswedstrijden worden niet verplaatst, bij afwezigheid regelt men invallers.
  • Voor invallers gelden bepaalde regels, neem contact op met de competitieleider (Liesbeth Poort 06-45 55 47 34) of iemand in mag vallen. 
  • Eventuele boetes en sancties van de KNLTB, bijvoorbeeld voor het niet of niet compleet verschijnen op een competitiedag, zijn voor rekening van het team.
  • Eventuele specifieke wensen kun je noteren bij inschrijving. Bijvoorbeeld je voorkeur voor spelen van de thuiswedstrijden in de morgen of middag (op zaterdag).

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185