Drukte op de padelbanen

23 augustus 2023


Zoals jullie weten is de druk op de padelbanen momenteel erg groot. Als bestuur zijn wij druk bezig te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor onze club om uit te breiden. Voordat het zover is zullen we met z'n allen de beschikbare tijd op de banen zo eerlijk mogelijk moeten verdelen onder de liefhebbers.

Vlak voor de zomer hebben we hiervoor een aantal maatregelen aangekondigd (zie nieuwsbrief mei en de huisregels op deze website), waaronder het niet meer dan 1 uur kunnen afhangen in de piekuren. Technisch hebben we deze maatregel afgedwongen; je kan in de clubapp niet 2 uren achter elkaar boeken onder je eigen naam (of worden toegevoegd door een ander). Helaas moeten we constateren dat veel mensen deze regels negeren en meerdere keren achter elkaar op de baan staan, door gebruik te maken van andere namen.  

Met dit gedrag worden veel mensen benadeeld. Om iedereen de kans te geven te spelen, gaan we als bestuur daarom steekproefsgewijs controleren. Op spelen onder een andere naam zetten we een consequentie; je mag een week niet afhangen. Dit zal worden vastgelegd in de clubapp. 

Als bestuur voelen we ons verantwoordelijk om spelen voor iedereen optimaal mogelijk te maken, maar als vereniging is het een zaak van ons allen. We willen jullie daarom allemaal vragen te helpen deze periode van drukte goed door te komen; houd je aan de maatregelen, speel niet (ook niet om in te vallen!) onder een andere naam, spreek anderen er vriendelijk op aan als je constateert dat het toch gebeurt. Zo houden we het samen leuk! 

Theo Wolthuis 

Voorzitter TPC Veendam 

Nieuwscategorieën


Reacties

Magda Romp-Ottens 23-08-2023 20:16

💪🏼💪🏼

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Niet beschikbaar

Tennis- en Padelclub Veendam

Ontspanningslaan 1A
9646 BM Veendam

KVK-nummer

40037185